keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Etelä-Ranskan Suomiseuran vuosi alkoi sääntömääräisellä yleiskokouksella, joka pidettiin sunnuntaina 23.1. Marseillessa. Meitä oli paikalla kymmenkunta ja uusiakin kasvoja oli mukana. Seuramme sai uuden hallituksen:

Hallituksemme on innokas ja täynnä ideoita. Tälle vuodelle on suunnitteilla tietenkin ne perinteiset juhlat: vappu-, juhannus- ja joulujuhlat. Lisäksi ajattelimme järjestää saunailtoja ja «naisten iltoja». Informoimme myös suomalaisista kulttuuritapahtumista täällä Etelä-Ranskassa ( konserteista, näyttelyistä etc.)

Tämän vuoden jäsenmaksu on 30€ /perhe. Tällä maksulla seura hoitaa kiinteät kulut (suomiseuran jäsenyys, vakuutus) ja osallistuu järjestettävien juhlien kustannuksiin (tarjoamalla juomat, osan ruuasta tai osan ravintolalaskusta). Jos olette kiinnostuneita liittymään seuraamme, laittakaa sähköpostia osoitteeseen finlande@yahoo.fr.

Toivon, että tämän blogin avulla tieto toiminnastamme kulkee entistä paremmin ja että täällä asuvat suomalaiset tai ranskalais-suomalaiset löytävät seuraamme. Kaikilla meillä on se oma, enemmän tai vähemmän, ranskalainen arkemme, mutta välillä on mukava kokoontua viettämään aikaa yhdessä ja vaalia suomalaisia perinteitä.

Aurinkoisin terveisin
Saija
puheenjohtaja

Ei kommentteja: