keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Testi. Kirjoitan blogiin ihan ensimmäistä kertaa joten katsotaan miten kaiken saa toimimaan... Ihan tyhjästä postauksesta ei liene kellekään mitään iloa, joten laitetaampa tähän vaikka pieni ulkoiluvinkki Marseillesta.

Viime sunnuntaina kävimme virkistävällä kävelyllä Longchamp:n puistossa ja linnassa Parc et Palais Longchamp :Boulevard du Jardin Zoologique - 13004 Marseille. Tässä kuva puiston pääsisäänkäynniltä.Rappusia kiivetässemme muistimme, että palatsin sisällähän on Museum d'histoire naturelle de Marseille. Päätimme piipahtaa sisällä ihmettelemässä eläinnäytteitä maailman kaikilta kolkilta.
Kuvassa elukoita Australian mantereelta. Museossa riittää ihmeteltävää erityisesti leikkikoulu- ja ala-asteiässä oleville lapsille, mutta pienemmillekin lapsille paikka on toki mielenkiintoinen, sillä museo on pinta-alaltaan aika pieni ja sen voi koluta läpi nopeastikin. Tosin kyllä sinne yksi norsu ja kameli ovat mahtuneet. Vain poroja jäimme kaipaamaan
Mainittakoon vielä, että paikka on yksi Euroopan hienoimmista « vesilinnoista », joissa vesiputouksia ja suihkulähteitä on siroteltu sinne tänne linnan upotuksiin ja ympärille. Ylös linnaan kiivettyä voi matkaa vielä jatkaa linnan puistoon ; antaa Provencen auringon hemmotella itseään ja kuunnella lintujen lirkutusta keskellä kaupunkia, ilman liikenteen meluaKiitos Tiina blogin perustamisesta!

Santtu & Fiston

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia Sanna! ja tosi hyvä juttu! hauskaa!!! Blogi starttaa tosi hyvin! :)

Ella B kirjoitti...

Sain juuri tämän linkin Airellen kommentista, enkä voi uskoa, että täälläpäin asuu muitakin suomalaisia! Jotenkin en ole ikinä törmännyt muihin tai kuullut edes puhuttavan suomea, joten olen aivan innoissani. Ja sitten vielä luen juttua kämppäni vieressä sijaitsevasta "lenkkipuistostani";)